بازار کار آنلاین و هزاران جوینده کار

استارت آپی که از روستایی کوچک برای هزاران جوان بستر کار ایجاد کرده است

وب‌سایت پونیشا پس از ۹ ماه برنامه‌نویسی، در شب یلدای ۱۳۹۰ آماده و راه‌اندازی شد و حدود ۳ سال کارش را با یک تیم ۲ نفره ادامه داد و در حال حاضر این تیم شامل ۱۲ نفر است.

در جهان مدرن امروز بسیاری از شرکت‌های بزرگ و کوچک و مجموعه‌های صنعتی بخشی از نیاز خود را درزمینهٔ های مختلف از طریق برون‌سپاری تأمین می‌کنند؛ دراین‌بین افرادی هم هستند که به‌جای اینکه به دنبال کار کارمندی و کارگری در مجموعه‌هایی به‌صورت ثابت باشند، ترجیح می‌دهند به‌صورت فریلنس یا آزاد فعالیت و کسب درآمد کنند و در اصلاح خودشان مدیر و رئیس خودشان باشند و با گرفتن پروژه‌های متنوع زندگی‌شان را پیش ببرند. در این میان برای معرفی کارفرماهایی که نیاز به نیروهای کار آزاد یا فریلنس دارند، شرکت‌هایی و استارت آپ هایی راه‌اندازی شده‌اند که درواقع برای وصل کردن راه‌اندازی شده‌اند و کانال ارتباطی این دو هستند. استارت آپ هایی که نمونه‌هایی از آن همچون پونیشا( ponisha.ir ) و آی هوم (ihome.ir) راه‌اندازی شده است و با توجه به موج جدید کاریابی از سوی جوانان در سال‌های گذشته توانسته به موفقیت‌های خوبی هم‌دست پیدا کند. شما از طریق این استارت آپ می‌توانید با نیروهای کار آزاد ( فریلنسرها) در حوزه‌های گرافیک، برنامه‌نویسی، تولید محتوا، نویسندگی، نیروهای پشتیبانی، متخصصان فروش و بازاریابی، مشاوران در حوزه‌های مختلف و ده‌ها رشته دیگر همکاری داشته باشید و کار خود را به آن‌ها بسپارید. نکته مهم دراین‌بین حق انتخاب برای افرادی است که می‌خواهند از نیروهای فریلنسر استفاده کنند زیرا می‌توانند با دیدن رزومه‌ها و امتیازهایی که از سوی کاربران پیش‌ازاین داده‌شده است و در یک رقابت بین فریلنسرها، فرد موردنظر خود را انتخاب و کار را به او سفارش دهند.

اما نکته جالب دیگری هم که درباره این استارت آپ وجود دارد، زندگی بنیان‌گذاران آن و هدایت این استارت آپ از درون روستایی در نزدیکی شهر رشت است. نیما نورمحمدی کارآفرین موفقی است که پونیشا را همراه همسرش روشنک علی طلب راه‌اندازی کرده است و اکنون در یک‌خانه ‌باغ‌ زیبا در روستایی زندگی می‌کنند. جرقه‌های خروج از تهران و مهاجرت دائمی به رشت، زمانی در ذهن نیما نورمحمدی زد شد که شرکتی که پیش‌ازاین در آن کار می‌کرد او را برای مأموریتی به رشت فرستاد. او وقتی از مأموریت بازگشت موضوع زندگی در شهری آرام را به همسرش پیشنهاد داد و همین زمینه‌ای برای مهاجرت آن‌ها به رشت وزندگی روستایی شد. همین موضوع در مرحله بعد پیش‌زمینه راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی و یک استارت آپ را در ذهن نیما نور محمدی و همسرش کلید زد و درنهایت پونیشا و بعد آی هوم شکل گرفت. یکی از مزیت‌های اصلی کسب‌وکارهای اینترنتی و استارت آپ های این‌چنینی وابسته نبودن به مکان و محدوده جغرافیایی مشخص برای محل کسب‌وکار است و این شرایط وقتی جذاب‌تر خواهد شد که استارت آپ در حوزه فریلنس و کار آزاد و کار آنلاین استوار باشد.

وب‌سایت پونیشا پس از ۹ ماه برنامه‌نویسی، در شب یلدای ۱۳۹۰ آماده و راه‌اندازی شد و حدود ۳ سال کارش را با یک تیم ۲ نفره ادامه داد و در حال حاضر این تیم شامل ۱۲ نفر است. این استارت آپ در کمتر از یک سال، پونیشا به نقطهٔ سربه‌سری رسید و توانست هزینه‌های خود را از درآمدش پوشش بدهد. بخشی از موفقیت‌های این استارت آپ در این سال‌ها شامل: برگزیدهٔ پنجمین جشنوارهٔ وب ایران درزمینهٔ اشتغال و کاریابی به‌عنوان وب‌سایت برتر در بهمن ۱۳۹1، برگزیدهٔ هفتمین جشنوارهٔ وب ایران درزمینهٔ اشتغال و کاریابی به‌عنوان وب‌سایت برتر در بهمن ۱۳۹۳‏ و برگزیده در پنجمین جشنوارهٔ ملی ارتباطات بوده است. درحال حاضر این استارت آپ با بیش از 180 هزار نفر فریلنسر در نقاط مختلف کشور به صورت پاره وفت همکاری دارد. همچنین سایت پونیشا در شهریور امسال با حضور بیش از هزار نفر از این افراد همایش ویژه ای را در شهر انزلی برگزار کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.