جا به جایی چند تن بار با چند کلیک

اوبار استارت آپی برای حمل بار

تاريخ 1397/11/06 ساعت 09:53

در کنار افراد عادی مجموعه‌های صنعتی هم ارتباط گسترده‌ای با استارت آپ اوبار دارند تا جایی که به گفته بنیان‌گذار آن نزديک به ۴ هزار کارخانه، شرکت و انبار و…. براي سرويس لجستيک به‌روز و کارآمد خود در اين سامانه ثبت‌نام کرده‌اند.

در سال‌های گذشته تاکسی‌های هوشمند همچون اسنپ، تپسی و… انقلابی در حمل‌ونقل عمومی و مسافر در کشور به وجود آورده‌اند؛ تحولی که حالا به‌جا به‌جایی بار هم رسیده است و شرکت‌های حمل‌ونقل بار اینترنتی بخش مهمی از این بازار سنتی را به خود اختصاص داده و مدرن کرده‌اند. استارت آپ هایی همچون اوبار که با 20 هزار راننده کامیون و هزاران مشتری ارتباط دارند و حتی به کارخانه‌های بزرگی مانند پاکسان، نیکالا، سن ایچ و… هم خدمات ارائه می‌دهند. در سایت این استارت آپ نوشته‌شده:« اوبار سامانه‌ای هوشمند برای ایجاد ارتباط میان صاحبان بار با راننده‌های کامیون است. با استفاده از سامانه اوبار، می‌توانید بار خود را از طریق اپلیکیشن یا وب‌سایت ثبت کنید و پس از مشاهده قیمت و تائید آن، بار خود را به مناسب‌ترین راننده بسپارید. این اپلیکیشن قیمت حمل بار را بر اساس الگوریتم‌های Machine Learning و هوش مصنوعی محاسبه می‌کند و از این طریق سعی دارد قیمت‌ها را در بازار حمل‌ونقل ایران شفاف کند.»

 حامد تاج‌الدین مديرعامل شرکت اوبار گفته است: يکي از بزرگ‌ترین دستاوردهاي فعلي ما، سيستم هوشمند قيمت دهي بر اساس الگوریتم‌های ماشين است. روش کار اين سيستم، به اين صورت است که با استفاده از داده‌های قبلي که در مسيرهاي مختلف بار برده شده، توانستيم آن را به الگوريتم داده و ماشين به‌طور اتوماتيک قيمت بار را با فرض زمان و نوع ماشين دريافت، تحليل و قیمت‌گذاری می‌کند. در اين سامانه قیمت‌ها به‌صورت آنلاين قابل رصد است و راننده و صاحبان کالا به‌طور آشکار از قيمت خبر خواهند داشت.

یکی از ویژگی‌های این سیستم حمل‌ونقل برای مشتریانش ردگیری بار خود است، مدیرعامل اوبار دراین‌باره گفته است:« مشتري می‌تواند از زمان شروع بارگيري تا تخليه بار خود را در سیستم رصد کند و خیالش نسبت به تحویل بار کاملاً راحت باشد. همچنین بیش از 50 درصد راننده‌های اين سامانه هماهنگي بار خود را از محل حمل انجام می‌دهند و نيازي نيست که چند روز در پایانه‌ها و انبارها بار معطل شود. همچنين صاحبان کالا نيز براي ارسال بار خود می‌توانند به‌راحتی و از طريق اپليکيشن ماشين موردنیاز خود را درخواست داده و از پرداخت هزینه‌های مازاد به‌واسطه ها دوري کنند.»

در کنار افراد عادی مجموعه‌های صنعتی هم ارتباط گسترده‌ای با استارت آپ اوبار دارند تا جایی که به گفته بنیان‌گذار آن نزديک به ۴ هزار کارخانه، شرکت و انبار و…. براي سرويس لجستيک به‌روز و کارآمد خود در اين سامانه ثبت‌نام کرده‌اند.  در مجموعه اوبار علاوه بر راننده‌ها ۶۰ نفر به‌طور مستقيم مشغول به کار هستند. استارت آپ اوبار چند ما پیش توانست برای توسعه خود از همراه اول (شرکت حرکت اول زیرمجموعه همراه اول) حدود 10 میلیارد تومان سرمایه جذب کند البته این سرمایه‌گذاری به‌صورت مشترک روی اوبار و استارت آپ آچاره که آن‌هم از سوی حامد تاج‌الدین راه‌اندازی شده است، صورت گرفته.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.