امضای تفاهم نامه همکاری فی ما بین مرکز داوری اتاق بازرگانی ایران و انجمن

به استحضار اعضاء محترم انجمن می رساند که مرکز داوری اتاق بازرگانی ایران به عنوان یک نهاد داوری سازمانی مستقیماً  با اراده….

تفاهم نامه 1

 

 قانونگذار از طریق تصویب قانون اساسنامه مرکز داوری اتاق ایران (بهمن 1380) تشکیل شده است و آمادگی ارائه خدمات در خصوص داوری در دعاوی مربوط به “تولید و صادرات محصولات بیوتکنولوژی پزشکی” را  دارد، و با توجه به اینکه این انجمن علاقه‌مند است اختلافات احتمالی اعضای خود  حتی‌الامکان در داخل کشور، خارج از دادگاه و از طریق داوری مرکز داوری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران حل و فصل شود، همکاری متقابل مرکز داوری و انجمن می‌تواند به رسیدگی تخصصی، دقیق و نظام‌مند  اختلافات در حوزه محصولات بیوتکنولوژی پزشکی  کمک کند و جایگاه داوری را در حل و فصل این قبیل اختلافات تقویت نماید،  لذا در جهت گسترش و تقویت همکاری‌های مشترک و در راستای بهره‌مندی از ظرفیت موجود و توان علمی و اجرایی طرفین، تفاهم‌نامه‌ای بین مرکز داوری اتاق ایران با نمایندگی آقای دکتر محسن محبی (دبیرکل مرکز داوری اتاق ایران) و انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران با نمایندگی آقای دکتر امیرحسین کارآگاه (دبیرکل انجمن) منعقد گردیده است. مفاد تفاهم‌نامه به شرح مرکز داوری اتاق ایران به شرح زیر است.
1. “انجمن” مفاد تفاهم نامه را به اعضای خود اطلاع رسانی می کند و به اعضای خود نیز توصیه خواهد کرد که شرط داوری مرکز را در قرارداد های خود درج نمایند.
2. هزینه داوری تابع آئین‌نامه هزینه های داوری “مرکز” خواهد بود، معذلک مرکز در موارد لزوم نرخ های ترجیحی را برای داوری‌های اعضای “انجمن” اعمال می‌کند.
3.  “مرکز” دوره های آموزشی و ترویجی با هدف معرفی و آموزش داوری به درخواست و هزینه “انجمن” برای اعضا آن برگزار خواهد نمود.
4. “مرکز” در صورت لزوم از اعضای انجمن که دوره‌های آموزشی “مرکز” را گذرانده اند در پرونده‌های داوری مرتبط حسب مورد به عنوان داور یا کارشناس استفاده خواهد نمود.
5. “انجمن” خدمات داوری “مرکز” را در انتشارات و سایت خود معرفی و ترویج خواهد کرد.
6. “انجمن” در صورت لزوم اسناد و مدارک مورد نیاز در رسیدگی‌های داوری را در اختیار “مرکز”  قرار خواهد داد.
7. “انجمن” در اجرای آرای داوری صادره از “مرکز” مساعدت خواهد نمود.
8. مدت اعتبار این تفاهم نامه یک سال از تاریخ امضاء آن می‌باشد؛ در صورتی که هیچ یک از طرفین اقدامی برای فسخ آن ننمایند خود بخود برای دوره‌های متوالی یک ساله تمدید خواهد شد.
9. هر یک از طرفین می‌توانند با اخطار دو ماهه خطاب به طرف دیگر، نسبت به فسخ یکجانبه این تفاهم نامه اقدام نمایند. فسخ تفاهم نامه ناظر به آینده است و تأثیری در داوری‌هایی که به مرکز ارجاع شده ندارد.