مدیرعامل شرکت لابراتوارهای سينادارو با اشاره به اینکه عرضه 10 محصول جدید را در دستورکار دارد که به تدریج و بعد از اثبات اثربخشی و کیفیت به تدریج وارد بازار خواهند شد، افزود: در حال حاضر تعداد اقلام تولیدی در سینار دارو از مرز 100 قلم فراتر رفته است.
محمدحسن واصفی در گفتوگو با خبرنگاری با اشاره به اینکه شرکت سینادارو در زمینه تولید داروهای چشمپزشکی، آسم و آلرژی و تنفسی فعالیت میکند، افزود: خوشبختانه در این چند حوزه توانستهایم تصویر خوبی را از خودمان در جامعه به وجود آوریم و متخصصان این حوزهها نیز اعتماد خوبی به ما پیدا کردهاند.
وی افزود: سعی ما این است که در همین حوزهها فعالیتهای خود را ثبیت کرده و توسعه دهیم. دو سال پیش عملا وارد تولید سینگل دوزها شدیم که تاکنون سه محصول پرمصرف و قابل توجه را نیز به بازار عرضه کردهایم و در همین مسیر هم حرکت خواهیم کرد. محصولات بعدی ما نیز فراوردههای ترکیبی تنفسی، آسم و آلرژی خواهند بود.
وی با بیان اینکه تعداد محصولات تولیدی سینادارو از مرز 100 قلم فراتر رفته است، عنوان کرد: داروهای جدیدی که قرار است به تدریج تولید کنیم، حدود 10 قلم هستند که امیدواریم پس از حصول اطمینان از کیفیت آنها و اثبات اثربخشی آنها این محصولات را به بازار عرضه کنیم.
مدیرعامل شرکت لابراتوارهای سينادارو درباره صادرات سینادارو توضیح داد: صادرات شرکت مانند سایر شرکتها در مسیر علمیتر شدن است. در کشورهای مقصد به دنبال این هستیم که از طریق سیستم بازاریابی و معرفی علمی داروها بازار را برای شرکت توسعه داده و تثبیت کنیم.
او در پاسخ به سوال خبرنگار فانا مبنی بر اینکه نظر شما درباره رئیس جدید سازمان غذا و دارو چیست؟ توضیح داد: با آقای دکتر اصغری آشنایی خاصی ندارم اما درباره محسنات ایشان زیاد شنیدهام. امیدواریم ایشان وجوه مثبت همکاران سازمان غذا و دارو در دورههای مختلف را همچنان حفظ کنند. از سوی دیگر باید بگویم که متاسفانه در حال حاضر دوره وصول مطالبات شرکتهای پخش بطور وحشتناکی در حال افزایش است و این یعنی تضعیف نظام دارویی کشور و بنبست رساندن آن. انتظار ما از دکتر اصغری این است که این دوره را تثبیت کرده و سپس کاهش دهند. متاسفانه این دوره بعضا تا 360 روز هم رسیده که بسیار وحشتناک و خطرناک است. دکتر اصغری حتما باید این دوره را حداکثر به شش ماه کاهش دهد. در صورت انجام این کار به غیر از برخی داروهای خاص که زیانده هستند، در مورد بقیه نیاز به افزایش قیمت نخواهیم داشت.
واصفی تاکید کرد: دوره پرداختها به شرکتهای پهش توسط بیمارستانهای دولتی و تحت پوشش تامین اجتماعی باید کاهش یابد در غیر این صورت در شرایط بسیار شکننده قرار میگیریم. همچنین اگر برنامه و بودجه همکاری نکند، آسیبپذیری صنعت دارو غیرقابل جبران خواهد بود.
مدیرعامل شرکت لابراتوارهای سينادارو درباره پروژه بازسازی و نوسازی در شرکت سینادارو نیز توضیح داد: باید بگویم ما در این زمینه پروژه بسیار جسورانهای را اجرا کردیم و میتوانم بگویم فعالیت کلیه واحدهای شرکت را Renew خواهیم کرد. در همین راستا زمینی در محدوده کارخانه داشتیم که یک ساختمان سه طبقه در آن در حال احداث است و در همین راستا نیز کلیه خطوط تولیدی سینادارو در حال بازسازی هستند. ماشین آلات جدیدی را هم از ایتالیا خریداری کردهایم.
واصفی درباره تاثیر برجام بر روابط بینالمللی صنعت دارو نیز توضیح داد: ارتباط شرکتهای داروسازی با تامینکنندگان خارجی بعد از اجرای برجام و رفع تحریمها بسیار بهبود پیدا کرده است. قبلا حجم زیادی از مبادلات ارزی ما از طریق صرافیها انجام میشد که حالا از طریق سیستم بانکی انجام میشود و بعضا گشایش ال سی نیز صورت گرفته است.