نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی، افزود: بنابراین هنوز مشکلات تامین منابع مالی و چالش نقدینگی بازار و شرکت های دارویی به طور کامل رفع نشده و مقرر شده وزیر بهداشت بخشنامه ای را به دانشگاه های علوم پزشکی کشور ارسال کند که بر اساس آن زمانی که از طریق بیمه ها پولی به دانشگاه ها تزریق می شود درصد معینی را به دارو اختصاص دهند.
وی ادامه داد: اجرای این بخشنامه سبب خواهد شد که طی ماه ها و سال آینده مشکلات نقدینگی سد راه بازار دارو برطرف شود تا مسیر تامین دارو به روال سابق بازگردد.
یادآور شد: همچنین مقرر شده سازمان برنامه و بودجه و خزانه به زودی مبلغی را در اختیار بیمه سلامت قرار دهند تا با استفاده از آن بخشی از مشکلات حوزه دارو از جمله داروهای بیماران خاص برطرف شود؛ البته دانشگاه ها هزینه های خاص خود را داشته و باید هزینه هایی را بابت پرداخت حقوق و دستمزد به برخی از شرکت ها و گروه هایی که با آنها قرارداد می بندند پرداخت کنند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بنابراین دانشگاه ها اختصاص منابع دارو را در اولویت قرار نداده و در جای دیگر هزینه کرده که در مسیر تامین دارو مشکلاتی به وجود آمده است که انتظار می رود به زودی در پرداخت های بعدی حق داروسازان، شرکت های پخش و داروخانه ها پرداخت شود.