4 قانون زیربنایی راه اندازی استارت آپ که اغلب فراموش می شود

راه انداختن یک استارت آپ موفق

بازار، برنامه ریزی مالی، فرهنگ کار و گروه نقش تعیین کننده ای در موفقیت استارت آپ شما ایفا می کنند.

راه اندازی استارت آپ سخت است. بیشتر مردم به موفقیت های یک استارت آپ نگاه می کنند و از سال ها سختی کشیدن، تا دیروقت کار کردن، مشکلات و استرس های ناشی از آن و وضعیت به طور مدام با مشکلات مقابله کردن که یک استارت آپ با آن زندگی می کند چشم پوشی می کنند. به نظر می رسد حتی برای بنیانگذاران استارت آپ ها هم سخت است که به عقب برگردند و تلاش کنند چیزهایی که از ابتدا مهم بوده است را به یاد بیاورند. فوربز در مطلبی به چهار اصل مهم پرداخته که بنیانگذاران کسب وکارهای نوپا زمانی که کارشان را شروع می کنند، اغلب آن را نادیده می گیرند. در ادامه ای خلاصه ای از توصیه های رایان فرانکل نویسنده فوربز را می خوانید.

1.نبود بازار، بی آیندگی کسب وکار

ما اغلب عاشق بعضی فناوری ها می شویم. یک نرم افزار یا سخت افزار به چشممان زیبا می آید و بعد می میریم برای اینکه یک محصول را براساس این فناوری تولید کنیم. در یک آخر هفته  کاری پر شور ما می سازیم و می سازیم و می سازیم و از ساخت این محصول هیجان زده ایم بدون اینکه به نیاز بازار به این محصول فکر کنیم و حتی 10 دقیقه وقت صرف این کنیم که ایده ما قابل اعتماد است یانه؟ اغلب کارآفرین ها بدون محاسبه ریاضی در مورد ایده شان به آب و آتش می زنند. تولید محصولی که کسی آن را نمی خواهد یا به آن نیاز ندارد اولین دلیل شکست خوردن استارت اپ هاست. این نقص کشنده بسیاری از استارت آپ ها را تعطیل کرده است. بهتر است ایده ها را از منظر کاربر بررسی کنیم. پاسخ به سوالی معمولی  یا خلائی که در خدمات وجود دارد می تواند به یافتن ایده خوب برای استارت آپ به شمار کمک کند.

2.برنامه ریزی مالی، ضرورت همیشگی

موفقیت یک استارت آپ بسته به برنامه و استراتژی موسس آن است چه سرمایه گذار داشته باشید چه خودتان سرمایه بگذارید. فقدان برنامه ریزی مالی مناسب یکی از دلایل اصلی است که به طور عمده در شکست استارت آپ ها نقش ایفا می کند. واقعیت این است که شروع کار با دست خالی سخت تر از چیزی است که به آن فکر می کنید. این  نبرد در زمان اجرا و راه اندازی استارت آپ ادامه دارد اما تصمیمات کوچک در مدیریت این نبرد موثر است. برای مثال استفاده از کارت های اعتباری کسب وکار، اعتماد به فناوری های قابل اطمینان به ویژه در مورد سرویس های میزبانی و سرورها هم موثر است. هر کمی می تواند کمک کند.

3.فرهنگ کار و استخدام

وقتی هنوز چهار دست و پا راه رفتن را یاد نگرفتید، ندوید. در فرهنگ استارت آپی به شفافیت، همدردی و پشتکار توجه کنید و تا زمانی که ضرورتی ندارد کسی را استخدام نکنید. مقرون به صرفه بودن هم در این زمینه مهم است. شرکت های بزرگی مثل فیس بوک و گوگل و … کارشان را با  خرید ناهار برای کارکنان یا احداث ساختمان کنفرانس آغاز نکردند.

4.به اندازه گروهی که استخدام می کنید قدرت دارید

روی آدم هایتان سرمایه گذاری کنید، آن ها را به خوبی آموزش دهید، به آن ها به اندازه کافی اعتماد کنید و اجازه دهید خودشان کار را هدایت کنند. آخرین قسمت از توصیه های مهم این است که یک ساختمان محکم از آدم ها و تکنولوژی بسازید. این چیزی است که در سال آینده به موفقیت استارت آپ شما کمک می کنید.