استارت آپ ها راه نجات کارخانه های قدیمی می شوند

سرمایه گذاری شرکت هارلی دیویدسون در سیلیکون ولی

تاريخ 1396/12/14 ساعت 09:45

اگر قرار است کارخانه ها و شرکت های قدیمی در بازار زنده بمانند، مجبورند خود را به روز کنند. در این به روز شدن هم چه مسیری بهتر از سرمایه گذاری در استارت آپ ها.

 اگر کسی به موتور سیکلت علاقه داشته باشد، حتما نام هارلی دیویدسون را شنیده است. کارخانه ای که از سال 1903 موتورهای جذاب و پرسرعت تولید می کند. اما حالا این کارخانه می خواهد تغییر وضعیت دهد و تولیدات جدیدی به بازار عرضه کند. دنیایی که از استارت آپ ها پر شده است، همه کارخانه های صنعتی سنتی را هم در خود درگیر می کند. اگر قرار است کارخانه ها و شرکت های قدیمی در بازار زنده بمانند، مجبورند خود را به روز کنند. در این به روز شدن هم چه مسیری بهتر از سرمایه گذاری در استارت آپ ها.

سی ان بی سی گزارشی منتشر کرده است که هارلی دیویدسون می خواهد در استارت آپ موتورسیکلت الکتریکی در دره سیلیکون سرمایه گذاری کند. طبق این گزارش، قرار است هارلی دیویدسون در یک استارت آپ سرمایه گذاری کند تا موتورسیکلت های الکتریکی سبک وزن تولید شود. این اقدام او به دنبال فشار های جهانی به سوی استفاده از وسایل نقلیه الکتریکی و همچنین تغییر ذائقه نسل جوان عنوان شده است.

طبق گزارش های منتشر شده، هارلی با همکاری شرکت آلتا موتورز، شرکت مستقر در کالیفرنیا برای توسعه وسایل نقلیه الکتریکی جدید سرمایه گذاری می کند. البته این شرکت ها جزییات مالی مربوط به سرمایه گذاری را افشا نکرده اند.

این قرارداد با استراتژی هارلی هماهنگ است که می خواهد برای نسل بعدی موتورهای جدید تولید کند. همچنین هم نسل های دهه 50 و 60 (گروه کودکان بومر) هم دیگر برای سوار شدن روی موتورهای هارلی خیلی پیر هستند.

هارلی و آلتا موتور امیدوارند که رانندگان به راحتی جذب موتور سیکلت های الکتریکی جدید آنها که دنده و کلاچ ندارد جذب شوند.

روند نزولی در فروش های اخیر هارلی احتمالا باعث شده که آنها به فکر تغییرات در تولیدات خود باشند. حتی وال استریت پیش بینی کرده است که دیگر شرکت ها به دنبال خرید کارخانه هارلی هستند. البته که مدیران هارلی چنین ماجرایی را رد کرده و گفته اند هیچ معامله ای در کار نیست.

هارلی قصد دارد 25 میلیون تا 50 میلیون دلار برای توسعه فناوری موتورسیکلت های الکتریکی در سال های آینده سرمایه گذاری کند. این شرکت موتورسیکلت های الکتریکی خود را سال آینده راه اندازی می کند.

هارلی اهدافی را برای سال 2027 در نظر گرفته است. از جمله اینکه می خواهد 2 میلیون موتور جدید در امریکا بسازد. تجارت بین المللی این شرکت سالانه قرار است 50 درصد افزایش یابد. طبق نوشته های سایت این شرکت، کشورهای توسعه یافته و اقتصادهای نوظهور فرصت فوق العاده ای برای توسعه آنها به شمار می روند.

این شرکت مدعی است که رشد و توسعه آن بدون افزایش اثرات زیست محیطی است. این شرکت در سال 2011، 5.31 میلیارد دلار درآمد داشته است. همچنین در آن سال مجموع دارایی او 9.4 میلیارد دلار بوده است.