۹ نکته درباره آینده رسانه‌ و تبلیغات

پیش‌بینی‌های سردبیر بیزینس‌ اینسایدر برای شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات و رسانه‌ها

این ۹ نکته‌ درباره آینده رسانه را هنری بلاجت، بنیان‌گذار و سردبیر بیزینس ‌اینسایدر نوشته که وب‌سایتش ماهانه ۸۰ میلیون بازدید دارد.

آینده نگر

دورنمای صنعت رسانه‌ سریع‌تر از آنچه که تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان توان هضمش را داشته باشند در حال تغییر است. اما روندهای مشخص تازه‌ای را می‌شود تشخیص داد که این صنعت را در سال‌های آینده به جلو می‌برند. این ۹ نکته‌ درباره آینده رسانه را هنری بلاجت، بنیان‌گذار و سردبیر بیزینس ‌اینسایدر نوشته که وب‌سایتش ماهانه ۸۰ میلیون بازدید دارد.

۱.در صنعت رسانه – در امریکا – داریم به قله نزدیک می‌شویم. یعنی لحظه‌ای که امکان رشد بیشتر وجود ندارد:

توانایی ما در انجام چند کار به صورت هم‌زمان (multitasking) باعث شده هر روز بتوانیم ۳۱ ساعت فعالیت داشته باشیم. ۱۲ ساعت این به استفاده از رسانه و تکنولوژی می‌گذرد.

 

 ۲. رقابت رسانه‌ها و تولید محتوای بیشتر و بهتر باعث نمی‌شود افراد روزانه زمان بیشتری را به رسانه اختصاص بدهند. جنگ بر سر تصاحب همان ۶ ساعت در روز است و این ۶ ساعت قرار نیست ۷ ساعت شود. آگهی‌دهندگان دوست دارند با چند شرکت بزرگ کار کنند و مصرف‌کنندگان ترجیح می‌دهند فقط چند حق اشتراک بدهند. این یعنی به زودی شاهد ادغام‌های بیشتر در صنعت رسانه‌ای خواهیم بود.

۳.نژاد بشر همیشه به دنبال داستان‌های جذاب و قانع‌کننده است. ما دوست داریم این داستان‌ها را ببینیم، بخوانیم یا بشنویم، آن را با دیگران قسمت کنیم (در شبکه‌های اجتماعی شیر کنیم) و با دیگران درباره‌شان حرف بزنیم. اما به رسانه خاصی وفادار نخواهیم ماند. هر رسانه‌ای که آسان‌تر، ارزان‌تر و بی‌دردسرتر این امکان را فراهم کند از آن استفاده خواهیم کرد.

۴.ایده اشباع بازار رسانه مربوط به جهانِ توسعه‌یافته است. در دنیای توسعه‌نیافته و در حال توسعه ماجرا کاملا فرق می‌کند. به زودی ۴ میلیارد نفر دیگر آنلاین خواهند شد و این یعنی فرصتی بی‌مانند برای صاحبان رسانه در نقاط دیگر دنیا.

بودجه تبلیغات دیجیتال در جهانِ توسعه‌یافته رشد خواهد کرد و سریع‌ترین رشد را در آسیا خواهیم داشت. در واقع منطقه آسیا- اقیانوسیه به زودی به بزرگ‌ترین بازار تبلیغات دیجیتال تبدیل می‌شود. اگر جوان هستید و دنبال رشد بیشتر و سریع‌تر، به شرق مهاجرت کنید! بعد از آسیا و اقیانوسیه اوضاع تبلیغات دیجیتال در امریکای شمالی خوب خواهد بود. اروپای غربی به لحاظ میزان تبلیغات در رده سوم قرار دارد (اما رشد چندانی را به خود نخواهد دید).  با فاصله زیاد از این‌سه منطقه به ترتیب امریکای لاتین، اروپای شرقی و مرکزی و بالاخره خاورمیانه و آفریقا قرار گرفته‌اند.

۵.این ایده که چرخش به سمت فیلم باعث نجات ناشرانِ به‌دردسرافتاده متن می‌شود اشتباه است. اما این ایده که همه رسانه‌ها به زودی ویدئویی خواهند شد هم اشتباه است.

۶.اسپیکرهای هوشمند و خودروهای بدون راننده مصرف رسانه را بالا خواهند برد، اما خیلی کمتر از آنچه که فکرش را می‌کنید.

۷.هیچ چیز مثل ویدئو در شبکه‌های اجتماعی خواهان ندارد و رشد عظیمی را در این بخش شاهد خواهیم بود:

تماشای ویدئو در شبکه‌های اجتماعی اوج می‌گیرد

تماشای روزانه ویدئو، به میلیارد، جهانی (بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷)

 

۸.دو شرکت سود اصلی را به جیب می‌زنند: اول گوگل، بعد فیس‌بوک و بعد «بقیه»

درآمد جهانی تبلیغ دیجیتال، به میلیارد دلار/ از ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۷

 

۹.قدرت یک تبلیغ ویدئویی ۳۰ ثانیه‌ای در موبایل‌تان با تاثیر رپرتاژ- آگهی یک‌ساعته در تلویزیون برابری می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.