برون سپاری پروژه های کوچک با کاریتو

شبکه ای برای مشتری و متخصص

تاريخ 1396/12/02 ساعت 15:45

کاریتو برای برون سپاری پروژه های کوچک به صاحبان مهارت شکل گرفته است. این استارت آپ برای 2 هزار نفر شغل پاره وقت ایجاد کرده است.

تسهیل گری یکی از مهم ترین مهارت های امروز دنیاست که بیشتر با نام مدیریت پروژه گره خورده است. آگاهی افراد از چگونه پیش بردن پروژه های بزرگ و کوچک تا اندازه ای اهمیت دارد که در تمام کشورها برای پیشبرد آن یک رشته تحصیلی و حرفه تعریف شده است. توسعه فناوری و ارتباط در بستر وب به کمک تسهیل گران و مدیران پروژه آمده تا مهارت هایشان را به طور آزاد در اختیار همه قرار دهند. شرکت های نوپا هم در دنیا شکل گرفته که بر همین اساس کار می کنند هرچند در ایران ابعاد پروژه هایی که استارت آپ ها موفق به انجام می شوند، هنوز کوچک است.

استارت آپ کاریتو یکی از نمونه های ایرانی شرکت های نوپاست که پروژه های مختلف کاربرانش را توسعه و تکمیل می کند. این استارت اپ از سال 94 آغاز به کار کرده و اکنون  در ده زمینه فعالیت می کند. برون سپاری کارها در حوزه هایی مثل حقوقی، تولید محتوا، آموزش، بازاریابی، برنامه نویسی موبایل و … تخصص کاریتو است و البته خدماتی مثل کار در محل از جمله نگهداری از سالمند و کودک، انتظامات و حسابداری و بیمه هم باید به فهرست اضافه کرد. از منظر تنوع خدمات و پروژه ها می توان کاریتو را حلقه ای موفق در اتصال مهارت و نیازمندان به آن دانست.

پاکزاد مدیرداخلی کاریتو در گفت وگو با سایت خبری اتاق تهران درباره کارآفرینی کاریتو می گوید: «این استارت آپ با سرمایه اولیه ای کمتر از 100 میلیون تومان آغاز به کار کرده  و اکنون نزدیک به 2 هزار نفر از افراد متخصص برای ارائه خدمات به مراجعه کنندگان به کاریتو به کارگرفته شده اند. در کاریتو مشتری و متخصص می توانند می توانند روی پنل یا از طریق تبادل آدرس تلگرام درمورد قیمت توافق کنند».